Ivo & Silver
edition aka Money edition
Tähelepanu!
Käesoleva retsepti lugemine võib põhjustada mõtlematut raha raiskamist. Enne
lugemist tutvuda oma rahakoti sisuga ning konsulteerida oma finantsnõustajaga.
Saime Ivo’ga
kokku ja maru nälg oli. Kuna Mahta burks on ennast ammendanud, otsustasime ise
kätt proovida. Niisiis…
![]() |
Valmistamiseks vajad järgnevaid komponente:
- Burksi sai
- 1kg hakkliha (soovitatavalt veisehakkliha)
- 3 muna
- Juust
- Tomat
- Kast õlut
- Salat
- Hapukurk
- Jack Daniel‘s
- 2 sibulat
- Kastmed
- Majonees
- Ketsup
- INGLISE sinep
- Maitseained
- Sool
- Pipar
Eelarve: Päris 4 krooniga hakkama ei saanud aga 40'ga küll… Euroga… + Jack
|
Kasuks tuleb:
- Tasuval töökohal töötamine
- Grillimis oskus
Alustuseks leia grill keset lumist märtsi kuud -8oC juures.
Kui termospot on mõnusalt punane oled juba hiljaks jäänud. Eelnevalt tuleks valmistada kotletid.
Selleks sega kokku veisehakkliha, maitseained ja 3 muna, lonks Jack‘i ning pane kõrvataha, et järgmine kord võiks piirduda kõigest 2 munaga. Seejuures ära unusta end Jack’i jooma. Sega pläust kokku ja mätsi pätsid.
Samalajal võiks
keegi viilutada sibula ja tomati ning salatit pügada.
Kõik valmis - lähvad kotletid grillile! Võid minna õlut
jooma. (Jah sa lugesid õigesti, kotletid lähevad ise grillile, kui olete järginud täpseid juhiseid)
Kui teine õlu
otsas ava kolmas. Seda tehes meenub grill ja jookse õue ning keera kotlete. Ava
neljas õlle.
Kohe pärast neljandat õlut peaks olema kotletid valmis ja viska hetkeks grillile saiad (et saaks krõbe). Umbes 5 sekundi pärast torma sisse
õlle järgi, et kustutada leek saiade all, nagu meie tegime.
Püüa kõrbenud
kohad varjata kastme ja muude lisanditega (järjekordselt meie trikk).
Kui kõik on
tehtud nagu kirjas, siis peaks tulemus olema ime hea.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar